Het aanbod van Elite Bodytec

Ontdek het veelzijdige EMS/bodytec, voedingsbegeleiding en bedrijfsfitness aanbod van Elite Bodytec in Aalsmeer

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

EMS/bodytec

Ontdek alle voordelen die bodytec te bieden heeft. Een training duurt slechts 20 minuten! Bodytec is een total body workout van 20 minuten, waarbij alle grote spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijkertijd in één keer worden getraind.

Bedrijfsfitness

Medewerkers zijn snel verveeld, maar aan de andere kant ook snel overwerkt en overprikkeld. Wat slecht is voor het bedrijf maar ook voor het personeel. Wij willen ondernemers helpen om medewerkers gezond en gelukkig te houden, zodat het verzuim lager wordt of blijft en dat de medewerkers mentaal en fysiek sterk blijven.

Voedingsbegeleiding

Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

InBody

Bij Elite Bodytec weten we dat gezondheid meer omvat dan alleen cijfers op de weegschaal. Met de InBody-technologie krijg je een holistisch beeld van jouw lichaamssamenstelling, waardoor je doelgericht kunt werken aan jouw welzijn. Vertrouw op de nauwkeurigheid van Elite Bodytec om precieze metingen te verkrijgen en de vooruitgang naar een gezonder en fitter leven te volgen.

Bodytec/EMS aan huis

Bij Elite Bodytec begrijpen we dat de drukke levensstijl niet altijd ruimte laat voor de sportschool. Daarom hebben we onze EMS-training geoptimaliseerd voor thuisgebruik. Ontdek de flexibiliteit van effectief trainen zonder de deur uit te gaan.

Wat onze leden zeggen

“Bodytec is een hele leuke intensieve training onder begeleiding van Marc. Veel persoonlijke aandacht. Je traint alleen of met z’n tweeën. Resultaten zijn al gauw merkbaar. Je stapt na 20 minuten fit de deur uit. Voor mij de ideale vervanging voor de sportschool.”.

– Ingrid Visser

“Bodytec is erg leuk om te doen. Je krijgt goede persoonlijke aandacht, en het kost niet veel tijd om te doen. Het is ook zeker leuk om het met iemand samen te doen. Dat motiveert nog meer! Het programma is best intensief, maar goed te doen. Alle spiergroepen worden intensief getraind. Je voelt je super fit en krachtiger worden. Het programma biedt een hoop uitdaging. Het is zeker een aanrader!”

– Saskia Ruhe- Veenstra

“Ik ga 1 keer per week naar deze bodytec training. Na 20 minuten trainen voel ik me super, het is intensief maar met een positief resultaat en het kost weinig tijd!”

– Ans Leliveld

“Bodytec is een perfecte training als je weinig tijd hebt. In 20 minuten een goede workout. Goede begeleiding en veel aandacht Zeer zeker een aanrader! ”

– Karin van Heteren

“Heerlijk om zo te sporten. Na 20 minuten heb je een volledige workout erop zitten en voel je je heerlijk. ”

– Denise van den Breul

“Zij zijn heel erg vriendelijk. Luisteren naar jouw wensen, en geven je de volle aandacht tijdens de training. Zij letten ook goed op wat je wel of niet goed doet tijdens de training en helpen je met je houding. De bodytec training is ook echt super fijn voor mensen die het druk hebben en bijna geen tijd hebben om te sporten. Je hebt hier maar 20 minuten voor nodig. ”

– Dunia Sharif

“Sporten was altijd best een tijdrovend dingetje. Nu met het programma bij Elite Bodytec valt dat reuze mee. Eenmaal per week bodytec en eenmaal per week personal training. Ik ben fitter en heb meer spiermassa! ”

– Monique van den Berg

“Bodytec is echt de ideale training als je conditie wilt opbouwen, vet wilt verliezen maar ook om spiermassa op te bouwen. Tijdens de training van 20 minuten word je goed begeleid met steeds verschillende oefeningen waardoor de trainingen leuk en gevarieerd blijven. Na elke training loop ik de deur uit met een voldaan en fijn gevoel, zeker een aanrader! ”

– Fabienne Hogers

“Fijne begeleiding. Letten goed op je houding, een super fijne ruimte om bodytec te kunnen doen! ”

– Lesley Willems

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van bodytec tot bedrijfsfitness bij Elite Bodytec

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Aalsmeer. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: EMS/bodytec, voedingsbegeleiding en bedrijfsfitness. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.